Bemutatkozás

Cégünk 2012-ben alakult Kecskeméten, azzal a fő céllal, hogy tükröt tartson a rosszul működő, vagy átmeneti nehézségekkel küzdő vállalkozások elé, és segítsen kijavítani az alapvető működési hibákat és hiányosságokat. Hamarosan azt tapasztaltuk, hogy a munkánkra nem csak helyi és kistérségi szinten, de országosan is nagy igény van, így kiterjesztettük működési területünket.

Sajnos szinte minden vállalkozás életében eljönnek olyan problémás időszakok, amelyek megoldásához külső segítségre van szükség. A szervezeti és működési problémák egymásra halmozódásából, elodázásából és végső soron elfajulásából egy olyan káosz jön létre, amelyen még a legjobb vezetők sem képesek úrrá lenni. Egy külső segítő (első sorban coach vagy tréner) viszont képes érzelmi bevonódás nélkül, higgadtan kijelölni a megoldáshoz vezető stratégiát és meghatározni az abból adódó szükséges cselekvéseket – mi ebben vagyunk jók!

Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy nem csak addig tart a munkánk, amíg segítünk megtalálni a problémagócokat, hanem a megoldási fázisban is, egészen végig számíthatnak ránk ügyfeleink. Munkatársaink valamennyien álltak a másik oldalon is, tehát beosztottként és vezetőként is dolgoztak az üzleti világ különböző területein, rengeteg hasznos gyakorlati tapasztalatot szereztek, mielőtt a tanácsadói pályára léptek volna.

Hogy pontosan milyen problémákkal fordulhat hozzánk, megtalálja a Szolgáltatások menüpont alatt!